top of page
Untitled_Artwork%2059_edited.jpg

.

Op zoek naar nieuwe muzische uitdagingen voor in je klas? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben juf Daria en neem je graag mee op mijn muzisch avontuur, welkom!

Op deze website vind je info en materialen om muzisch aan de slag te gaan. Zo vind je hier lesideeën met verschillende thema's, een werkbare doelenlijn opgesteld vanuit ZILL, tips voor in de muzische klas en vele leuke media en quotes om inspiratie op te doen. Zelf een leuk idee of zit je met een vraag? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren. Veel muzisch plezier!

Muzische Vorming: Kop
Muzische Vorming: Het talent
Untitled_Artwork%2049_edited.jpg

Lesideeën 1e graad

Voor leerlingen van het eerste en tweede leerjaar.

Untitled_Artwork%2053_edited.jpg

Lesideeën 2e graad

Voor leerlingen van het derde en vierde leerjaar.

Untitled_Artwork%2053_edited.jpg

Lesideeën 3e graad

Voor leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar.

De muzische doelenlijn volgens ZILL

Een werkbaar document waarin alle muzische doelen volgens ZILL gerangschikt staan.

Wat is er veranderd t.o.v. de doelen op de website van ZILL?

De doelen in dit document hebben elk een benaming gekregen. Hierdoor zijn ze makkelijk in te plannen in je agenda en kan je ze naderhand ook snel terugvinden in de doelenlijn.

Hoe ga ik ermee aan de slag?

Om met deze doelenlijn te werken raad ik je aan hem eerst eens even door te nemen. Op het eerste zicht lijkt het een hele boterham. Echter, zodra je de structuur ervan begrijpt en een werkwijze hebt gevonden die bij jou past, verandert die boterham al snel in een piece of cake! Tip: je kan de muzische grondhouding eigenlijk volledig integreren in je muzische visie. Het is dus niet nodig om bij elke muzische les een 'MUgr-doel' te noteren.

Muzische Vorming: Bestanden
bottom of page